MONTESSORİ İLE GELEN BAŞARI ÖYKÜMÜZ 2

 Montessori ile Gelen Başarı Öykümüz adlı eTwinning proje kurucusu olan Yıldız Demirel ve Nevşehir'den proje kurucu ortağı olan Nigar Çatak  farklı yerlerden 15 ortakla bu yıl montessori eğitimini yaymaya devam ediyorlar.


''Montessori İle Gelen Başarı Öykümüz 2 (Helping hands,kind hearts)''projemizi bu yıl Kocaeli ilimizden 3 , Azerbaycandan 1 ,  İstanbuldan 2 Edirneden 1, Nevşehirden 4 Konyadan 1, Adanadan da 4 ortakla yoluna devam ediyor.

   ĞProje kurucusu Yıldız Demirel; Montessori eğitimi uzun soluklu sabır gerektiren ufak adımlarla  ilerlenebilecek bir eğitim sistemidir. Proje ortaklarının yoğun isteği üzerine bu yıl ikinci yılını gerçekleştiren   Bu nedenden dolayı bu yılda projemizin devamı olan '' Montessori İle Gelen Başarı Öykümüz ''projemizi  yapmadığımız ele almadığımız konularla devam ettireceğiz. Projemiz  Montessori eğitimini tüm ülkemizdeki öğrenmek isteyip de bazı nedenlerden dolayı öğrenemeyenlerin katılacağı montessori eğitimini, materyallerini ve felsefesini okul öncesindeki eğitim gönüllülerine kazandırmayı hedeflemektedir. Bunu yaparken de ihtiyaç ve imkanları doğrultusunda materyalleri nasıl hazırlayacağımızı çocuğa sunacağımızı örnek videolarla proje üyelerine kazandırmayı hedefledik .  Böylece eğitim zincirimizin ilk ayağı olan okul öncesinde hem kendine yeten öğretmenler ve hem de kendine yeten çocuklar kazandırmış olacağız. Bu proje ile Yurt içinde ve yur dışı üyelerle daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. dedi.

Proje kordinatörlüğünü gerek eTwinning platformunda canlı webinarlarla gerekte zoom üzerinden yayınlarla ta kardeş ülkemiz Azerbaycandaki Proje ortağımız Gülşad Şekerovay'la da iş birliğine gidilmektedir.

Tüm ortaklarca hazırladığımız proje ad kolajını Kocaeli Gölcük Düzağaç Anaokulundan proje ortağımız olan  Merve Yağcı öğretmenimiz birleştirdi. Ortaklarca eTwinning günü kutlandı.Montessori Sabah grubu öğrendilerinin aktif katıldığı bu proje miz bu yıl ok ses getirdi. Okulumuz adına göstermiş olduğu bu aktivitelerle okulumuzun adını sık sık duyuran Yıldız Demirel e, velilerine  ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

01-06-202001-06-2020

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 11  kişi beğendi