HAYME ANA ANAOKULU
Sırrı Paşa Mahallesi.Denizciler Caddesi.No193 Derince/KOCAELİ

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri,ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları ile bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran ,sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren , yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmak HAYME ANA ANAOKULU´nun temel VİZYON´udur.

MİSYON

Atatürkçü, çağdaş yenililikçi, çalışkan,araştırmacı, paylaşımcı, sorgulayan, girişimci, kendisiyle ve içinde bulunduğu toplumla barışık , yaratıcılığı gelişmiş, özgüveni yüksek, bireysel faklılıkları dikkate alınarak ilgi alanları ortaya çıkarılmış , kendini ifade edebilen, sağlam kişilikli bireyler yetiştirmek; öğrencilerin bilgiyi ezbere dayalı değil, araştırarak ,sorgulayarak ,gözlemleyerek ,yaparak,yaşayarak edinmesini sağlamak HAYME ANA ANAOKULU´nun temel MİSYON´udur.

BAŞARILAR

BEYAZ BAYRAK SAHİBİ , BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ ,BİC KİDS RESİM YARIŞMASI TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ, EKO SCHOOL YEŞİL BAYRAK OKULUM TEMİZ BELGESİ ETWİNİNG OKULU -AVRUPA VE ULUSAL KALİTE ETİKETİ SAHİBİ
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM